Bouwen en optimaliseren van websites zoekmachines realisaties links tarieven contact info@web-site-tuning.com

Bouwen en optimaliseren van websites

websites bouwen Ronse - realisaties

Web Site Tuning, Ronse, Oost-Vlaanderen

info@web-site-tuning.com

Tel. : 0032(0)55216673

 

Voor terrassenbouwer Stefaan T'Hooft uit Ruiselede bouwden we een website over het aanleggen van houten terrassen. Onze klant stond erop een ecologisch verantwoorde website te hebben. Op dat punt zijn we zeker geslaagd : met een score van 92/100 op PageSpeed Insights, bewijst deze site te laden in een recordtempo. Dit is zeker het geval want er staat zelfs een mooie en grote diashow op de startpagina.

Maar daarnaast moest deze website ook hoog scoren in de zoekresultaten van Google. Wanneer je gaat zoeken naar "houten terrassen", staat deze site op de eerste plaats. Dit is het resultaat van een ver doorgedreven optimalisatie. Een site moet niet enkel aangenaam zijn om naar te kijken, maar ze moet ook geld opbrengen. Anders is die website compleet nutteloos...

Wat we voor BVBA DM-Heftrucks uit Gullegem-Wevelgem deden, is een voorbeeld van onze manier van werken. In 2006 startten we met de realisatie van een eerste versie van deze site. Dit jaar werd een nieuwe en eigentijdse lay-out toegepast. Wij zorgden ervoor dat de site "responsive" werd, met een perfecte weergave op alle apparaten (PC, Mac, smartphone, iPhone, tablet en iPad).

Vanaf het begin werd deze website geoptimaliseerd voor Google en andere zoekrobots. Sedert vele jaren schittert ze aan de top ! Ze is dan ook mobielvriendelijk en haalt 99/100 op PageSpeed Insights.

De website van de firma Dujardin - DM-Heftrucks staat nu bovenaan in de toptien van de zoekresultaten met verschillende zoekopdrachten.

Dit zijn slechts een paar van de vele succesverhalen die we samen met onze klanten geschreven hebben.

Met onze jarenlange ervaring in het bouwen en optimaliseren van websites, kunnen we ook uw zaak een behoorlijke "boost" geven. Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Top SEO     Winnaar 10SEO's

Realisaties

 


© 2002- Web Site Tuning
KBO BE0892511846
Disclaimer & Privacy


https://www.facebook.com/WebsiteBouwenRonse